Proteinedieet

Proteïnedieet “PowerSlim”

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkelde, uitgebalanceerde voedingsmethode om gewicht te verliezen.

Het programma kent drie verschillende fasen, waarbij er toegewerkt wordt naar een normaal, gezond eetpatroon waarmee het bereikte streefgewicht ook behouden wordt. Elke fase kent 5 à 6 eetmomenten per dag, waarbij u ongeveer om de tweeënhalf uur een eetmoment heeft. Naast de producten van Power Slim maakt u ook gebruik van diverse vleessoorten, vis, eieren en veel groenten (al vanaf de eerste dag).

De uitgebalanceerde samenstelling stimuleert uw lichaam tot het verbranden van het opgeslagen lichaamsvet (ketose). Zolang er geen nieuwe brandstof (suiker) wordt aangevoerd, maar wel voldoende vitamines, mineralen en eiwitten, blijft het lichaam vet verbranden.

Fase 1: afvallen

In de eerste fase combineert u de producten van Power Slim met mager vlees, vis, eieren en vele soorten groenten en smaakmakers. In deze fase bereikt u het grootste gedeelte van je gewichtsverlies. U blijft in fase 1 totdat u 80% van uw gewenste gewichtsverlies heeft bereikt.

Fase 2: uw streefgewicht

In de overgangsfase bereikt u uw streefgewicht. Er worden geleidelijk meer soorten voedingsmiddelen aan het menu toegevoegd. Brood, fruit, kaas, noten en graanproducten komen stapsgewijs weer terug op het menu.

Fase 3: voorkomen jojo effect

Op gewicht blijven is immers de grootste uitdaging van afvallen. Daarom leert u in de stabilisatiefase gezond te eten om uw gewicht te stabiliseren en te leren behouden. Bij een groot gewichtsverlies blijft u voor minimaal een jaar onder begeleiding.

Gewichtsbehoud

Uw gewicht is gestabiliseerd, u heeft uw valkuilen leren kennen en overwinnen en u weet nu precies welke producten en hoeveelheden u het beste kunt eten om uw gewicht levenslang vast te kunnen houden.

Kosten PowerSlim

Het PowerSlim starterspakket kost € 159,-. Het pakket bevat een menu met de bijbehorende PowerSlim maaltijden voor ongeveer 10 dagen, een shaker, vitamines en mineralen voor een maand en het PowerSlim kookboek.

De begeleiding tijdens het PowerSlim dieet is GRATIS.

U kunt ook een persoonlijke programma, naargelang uw wensen, samenstellen.  PowerSlim kost per maaltijd ongeveer € 2,50. Afhankelijk van je persoonlijke programma gebruik je 4 tot 6 producten per dag.

 

Geïnteresseerd? Aarzel dan niet om contact op te nemen of klik hier voor meer info.